Kategori: Nyheter

Kallelse till årsmöte!

Emmaboda Brukshundklubb inbjuder samtliga medlemmar till årsmöte för 2020 i klubbstugan, torsdagen den 26 augusti 2021 klockan 19.00!

Årsredovisning för 2020 + dagordning hittar ni i bifogade filer.

Papperskopior kommer inte att finnas på mötet så därför var vänlig och skriv ut ditt ex.

I samband med årsmötet bjuder klubben på smörgåstårta. Därför vill vi ha en anmälan och om det finns någon allergi.
Anmäler dig gör du till : kassor@emmabodabk.se
Senast den 22 augusti vill vi ha din anmälan.

Varmt välkomna
Hälsar vi i styrelsen

dagordning årsmöte

Verksamhetsberättelse 2020 b

Lättade restriktioner från och med 2021-06-01

Hej

Som en följd av de nya och lättare restriktionerna kommer det från och med tisdagen den 1 juni vara tillåtet med träning och kurser på klubben. Träningsgrupper är välkomna att återuppta sin verksamhet och träningskompisar kan äntligen träffas på klubben.

Vi följer givetvis de rekommendationer som finns kvar och håller avstånd, visar hänsyn och är noga med hygienen. Observera att det fortfarande är max 8 personer som gäller inomhus! Vid utomhusaktiviteter är gränsen satt till 100 personer, men det ska vi n antagligen kunna klara oss på. (För att se mer vad som exakt gäller läs på SKKs hemsida: https://www.skk.se/sv/skk-och-covid-19/covid19-klubbverksamhet/ )

Tack för att ni hjälper klubben vara en del av lösningen och lycka till med träning och eventuella kurser!

Med vänliga hälsningar

Styrelsen genom Jerker Olin (ordförande)

Gräsklippning på klubben 2021!

Dags för gräsklippning på planen och runt klubbstugan. Ni som kan och vill hjälpa till med detta kan mejla svar med vilken eller vilka veckor som ni kan.

mejl: gison57@gmail.com

Tack på förhand Stugkommittén.

Information med anledning av pandemiläget 2021-04-28 !

VERKSAMHET PÅ KLUBBEN
Med anledning av de nya strikta restriktioner som Region Kalmar gått ut med har styrelsen beslutat att all organiserad verksamhet på klubben läggas vilande tills vidare. Detta innebär att inga kurser kommer att startas och träningsgrupper skall pausas. Detta gäller från och med nu till dess styrelsen meddelar något annat. Det är tillåtet med enskild träning på klubben under förutsättning att den sker i enlighet med de nya restriktionerna, vilket innebär att det bara får vara medlemmar ur samma hushåll. Vänligen respektera detta och var därmed en del av lösningen!

ÅRSMÖTE

Med anledning av pandemiläget har styrelsen beslutat att årsmötet 2021 skjuts upp till 2022. Detta i enlighet med den generella dispens som SBK beviljat under förutsättning att styrelsen fått en godkänd revision, vilket vi fått. Sittande styrelsens mandat löper på fram till nästa årsmöte.

Med Vänliga Hälsningar

Styrelsen Emmaboda brukshundklubb