Månad: november 2012

Aktivitet på Skyltsöndagen

Klubben kommer att ha uppvisning/prova-på i Rallylydnad, Söndagen den 2 december, på torget utanför Emmaboda Djur och Fritid samtidigt som vi kommer att sälja kakor m.m. Vi kommer även att finnas på julmarkanden på Bökön 14:00-18:00 samma dag med försäljning och information!

Alla är välkomna och kan ni hjälpa till en stund är vi tacksamma 🙂

Mer info om Rallylydnaden Rallylydnad på Skyltsöndagen

Bokad!

Söndagen den 25 november är ängarna och skogen mitt i mot Rövardalen bokad av Lisbeth.

Julskyltningssöndagen

Vilka kan tänka sig att ställa upp med att sälja lite lotter, pepparkakor mm på julskyltningssöndagen?
(eller bara dyka upp med hund som trevligt sällskap och ett glatt ansikte )

Intresserade får gärna höra av sig till Tina tinatindo@gmail.com eller hem 0471-12207,  eller Ulla cemi.sindy@hotmail.com eller via mobil 0708-340889, så snart som möjligt.

Och vi tänkte göra julkort och sälja.
Vi behöver få in vintriga jul/snö foto på hundar från er medlemmarna så snart som möjligt!
Maila dom till mig tinatindo@gmail.com

Tack på förhand till er alla som ställer upp 😀

Appellklasstävling

På söndag har klubben sin officiella appellklasstävling och är det någon som vill hjälpa till eller bara komma ner och titta är ni varmt välkomna!

Samling vid klubbstugan 09:00 för avfärd ut till spåren. Sen åter vid klubben vid halv 12 för budföring, platsligging och lydnad!

Fika kommer att finnsa i klubbstugan till bra priser!