Månad: april 2013

Viltspårsträningsgruppen

Träffas fredagar på följande platser:
 
Fredag 3 maj kl 18.00 Gusemåla. Du som inte hittar samling Gamla gula skolan i Lindås , helst lite innan kl 18.00.
 
Fredag 10 maj kl 18.00 Gusemåla. Se ovan!
 
Fredag 17 maj kl 18.00 Gusemåla. Se ovan!
 
Fredag 24 maj kl 18.00 Linnefors 1:a ängen o båda sidor om vägen.
 
Fredag 31 maj kl 18.00 Lnnefors i kurvan där det går att parkera.
 
Fredag 7 juni kl 18.00 vid Rövaredalen båda sidor om stora vägen samt ängarna nedanför “storskogen”

Appellspårtävling

Då PÅSKAPPELLEN snöade inne så kommer vår tävling att gå av stapeln söndagen den 5 maj och vi ber alla att inte använda ängarna runt klubben dagarna innan då vi kommer att ha våra tävlingsspår där.

Inte heller får det vara, från och med nu och fram till tävlingsdagen, några löptikar på planerna med hänsyn till det tävlande!

ALLA är VÄLKOMNA och titta och finns det någon mer som vill hjälpa till får ni gärna höra av er till Jerker Olin 070-244 8543

 

Funktionärer sökes!

Söndagen den 5 maj är det dags för vår officiella appellklasstävling i spår och tävlingssektorn efterlyser funktionärer!

Vi behöver framför allt spårläggare men även annan hjälp behövs så som skrivare, springa med protokollen, handräckning m.m. Alla kan hjälpa till även om ni inte har lagt spår tidigare så är ni välkomna, vi ordnar en ”spårläggarkurs” för er som är nybörjare och sen får ni vara med när ert spår märks upp någon/några dagar innan så ni vet var det går när ni ska lägga ut det på söndagsmorgonen.

Ställer Du upp? Hör i så fall av dig snarast, dock senast 21 april, till Jerker Olin som är tävlingsledare den dagen, jerker.olin@tripora.se eller sms:a till 0702448543!!