Månad: augusti 2015

Agility grundkurs

Kursen består av två delar där första delen fokuserar på hinderinlärning. I andra delen tränar vi på handling och kortare banor.  Förkunskaper: grundkurs eller motsvarande kunskaper.

Kursledare: Ida Andersson, 073 830 94 19 eller vovomjau@hotmail.com
Kursdag: Måndagar 18,30-20,30. 8 ggr

Rallylydnadskurs

Kursledare: Anna Hellborg
Sju träffar där du får lära dig de grunderna i rallylydnad och gå igenom nybörjarklassens skyltar. Rallylydnad bygger på  glädje och samarbete med hunden. En bra kurs för att öka kontakten med hunden.
Förkunskaper: Grundkurs eller motsvarande kunskaper.
anna a_hellborg@hotmail.com eller 0702048769

Hundpromenad

Den 11/9 är det dags för höstens första hundpromenad/miljöträning.

Vi träffas på parkeringen vid Loket i Emmaboda kl 18:00 för att gå en runda lite centralt. Promenaden beräknas ta ca en timme oh avslutas med fika inne på Loket (medtag eventuella fikapengar).

Tina önskar alla som har en vaccinerad och försäkrad hund välkomna 🙂

Uppdateringar på hemsidan

Nu finns några nya inbjudningar utlagda på hemsidan under menyn Inbjudningar.

Kurserna drar snart i gång och det finns två platser kvar på rallylydnadskursen och en på agilitykursen – mer information på hemsidan under Kurser.

Det finns nu även en sida för medlemmar som heter Klubbshop – lösenord samma som till protokollsidan.

Eriksmåla marknad

Emmaboda Brukshundklubb kommer att vara på markanden och göra lite reklam för sig – VÄLKOMNA!