Månad: januari 2016

Vårens kurser

Nu finns klubbens kurserna för våren 2016 utlagda på hemsidan. Ni hittar dom under menyn Kurser.

Välkomna med er anmälan!

Ansökan om vandringspriser för 2015

Nu är det hög tid att ansöka om vandringspriserna för 2015!

All information om de olika vandringspriserna hittar du under Medlemmar – Vandringspriser i menyn på hemsidan.

Skicka din ansökan till Monika Fransson: monicafransson [at] hotmail.com

Nya inbjudningar

Nu finns det några nya inbjudningar ute på hemsidan, under menyn Inbjudningar.
Bland annat till vår egna Tunnelcup/Tunnelrace som kommer att gå av stapeln den 21 februari 2016 i Greveshults ridhus – VÄLKOMNA!

Emmabodadagen

Klubben har fått en förfrågan om deltagande på Emmabodadagen den 14 feb i Folkets hus-parken kl.14-17.

Temat är integration. Arrangörerna tycker att det vore både roligt och bra om vi kunde vara med på något sätt. Många nyanlända har en annan syn på hundar, är ofta rädda för dem. Antingen om vi vill visa upp något, vilket är frivilligt, eller bara vara där med hundarna. Då det är kort om tid att anmäla vårt intresse, senast 11 januari, så lämnar vi det helt öppet.

Vilka är intresserade av att visa upp/vara där med sin hund?
Och det handlar inte om att vara i parken mellan kl.14-17 utan är vi fler som kan vara där så syns vi i alla fall.

Är du intresserad? Ta i så fall kontakt med Susanne Sjögren, 0723 – 03 69 11, eller ordforande@emmabodabk.se