Månad: september 2016

Vi vill be om ursäkt!

Guldhunden arena var vänliga och sponsrade med presentkort som priser till Emmaboda BKs officiella agilitytävling lördag 2016-09-24. Det har kommit till vår kännedom att beloppet som stod på kuvertet inte överensstämde med beloppet på presentkortet. Vi tar på oss hela ansvaret för det inträffade och vill be om ursäkt till både Guldhunden arena och till de tävlande som valde dessa presentkort.

Vi vill gärna att alla tävlande som valde presentkort på Guldhunden arena kontaktar oss på agility [at] emmabodabk.se så att vi kan ge en liten kompensation för det inträffade.

Vi vill än en gång be om ursäkt för det inträffade!

Emmaboda Bks agilitykommitté.

Nytt förslag på KlubbMästerskap och Torsdagsträning

Det har kommit in ett nytt förslag till EBK:s KlubbMästerskap, vilket innebär att det är upplagt som en form av mångkamp där olika övningar ska genomföras av förare och hund. De olika grenarna i mångkampen ska mestadels kunna utövas av ett ekipage oavsett dess ålder och utbildningsnivå (allt som krävs att hunden är fysiskt färdigutvecklad). Förslag till grenar för mångkampen kan vara; leta upp antal godisbitar på en viss tid, genomför enklare hinderbana tillsammans med sin hund, snabbaste hund till hundföraren, hämta saker från en låda, osv.

Tycker du detta låter spännande och vill vara med och utforma och arrangerar det hela så kontakta Ulrika senast den 25 september på mail: ulrika_adolfsson [at] yahoo.se

Vi kommer även att dra igång Torsdagsträningen från och med nu på torsdag den 15/9 med klubbvärd mellan 18:00- 20:00. Mer information och vilka som är klubbvärdar (vi saknar klubbvärd den 29 september så är du intresserad av att vara det kontakta webmaster genom att svara på detta mail) hittar man på hemsidan under Nyheter i högermeny eller här: http://www.emmabodabk.se/?p=3688 eller under Aktiviteter – Torsdagsträning

Torsdagsträning

Torsdagsträning med klubbvärd:

15 september: Susanne
22 september: Cissi
29 september: ??
6 oktober: Ida
13 oktober: Marie-Louise
20 oktober: Susanne
27 oktober: Ulrika

Alla är välkomna och vi samsas på planen och tar hänsyn till varandra oavsett vilka grenar vi vill träna!
Efter träningen är alla välkomna in i klubbstugan på en fika, glöm inte ta med lite kontanter!

För er som vill träna agility gäller följande:

Om du tränar agility ska en hinderavgift betalas för att vi ska kunna hålla bra kvalitet på hindren. 200 kr/halvår eller 400 kr/ helår (Datum från inbetalning gjordes och 6 el 12 månader räknas). Detta gäller både om du går kurs och tränar enskilt. När ni betalt in hinderavgiften får ni kontakta Ida på vovomjau [at] hotmail.com så får ni koden till hinderboden av henne, efter att hon kollat att avgiften kommit in.

Föreläsning/prova på Draghundssporten – INSTÄLLT

Isabell, aktiv inom draghundssporten och Cissi från Hundkänslan (massageterapeut för hund) kommer att ha ett tillfälle med information om draghundssporten och vad man ska tänka på när det gäller hundarnas muskler och uppbyggnad samt lite ”prova på”.

Mer information i bifogad fil: forelasning-draghundssporten eller på hemsidan under menyn Aktiviteter

Föreläsning draghundssporten