Månad: april 2019

Lite förändrat upplägg på rallylydnadskursen!

Det har blivit ett lite förändrat upplägg på rallylydnadskursen då vi har blivit tvungna att byta instruktör. Ni hittar all information på kurssidan och vi har även förlängt anmälningstiden.

Varmt välkomna med er anmälan 🙂

Medlemsmöte!

Medlemsmöte för Emmaboda Brukshundklubb

Datum: Onsdagen den 5 juni 2019, kl 18.30
Plats: Eriksvallen, Marknadsvägen 17, Eriksmåla
Kallade: Samtliga medlemmar i Emmaboda Brukshundklubb

Styrelsen och deras kommittéer hälsar alla medlemmar hjärtligt välkomna till vårens medlemsmöte.
Ordföranden kommer bl a att informera om vårens aktiviteter och planerade aktiviteter inför hösten.

Efter mötets avslutande kommer klubbens nya grillplats att invigas med enklare mat och dryck!

Separat utskick av dagordning kommer att ske ca 10 dagar innan mötet.

Sponsorhuset!

Bioerbjudande till alla i Emmaboda Brukshundklubb
Tillsammans med Sponsorhuset så kommer här ett fantastiskt erbjudande till alla i Emmaboda Brukshundklubb. I Sponsorhuset Shop får du köpa biobiljetter för bara 99 kr styck och varje köp ger 5% till Emmaboda Brukshundklubb. Erbjudandet är först till kvarn och så långt lagret räcker (max 10 biljetter per person). Köp dina biljetter via denna länk:

Ny kurs m.m.

Nu finns en ny kurs ute på Kurs-sidan, både nya och gamla medlemmar är välkomna att anmäla sig!

Glöm inte heller att det är Rally-promenad nästa torsdag, 2019-04-18, ni hittar mer information HÄR

Allmän träning!

På tisdagar är det allmän träning med start kl 18.

Alla är välkomna att träna med sin hund och umgås med andra. All träning sker på egen hand utan instruktör, men alla tar hänsyn till varandra och vi ställer givetvis upp och hjälper varandra om det skulle behövas. Det kommer självklart finnas möjlighet att köpa fika och kanske vi även tänder grillen!

Jämna veckor kan det förekomma skott mellan 18 och 18:30. OBS! Då det är kurs parallellt med träningen fram till mitten på maj måste hänsyn tas till deltagarnas önskemål. Detta innebär att skotträningstiden kan variera nu i början, stäm av detta med alla närvarande om du vill ha skott under denna period!

Hoppas att vi ses på klubben på tisdagarna!