Författare: Emmaboda Brukshundklubb

Ny kurs samt glöm inte anmäla till någon kurs i vår!

Nu finns det ännu en ny kurs inlagd på Kurs-sidan.

Klubben har i vår (2019) ett stort och varierat utbud at kurser och det finns fortfarande plats på några av dom, så gå in på sidan Kurser och kolla vad som pass just dig och din hund!

VÄLKOMNA!

Rallypromenad

”Rallypromenad”

Vi träffas vid simhallens parkering i Emmaboda lördagen den 23 mars kl.15.00-17.00

Vi går tillsammans en tipspromenad med hundarna där tipsfrågorna är övningar från rallylydnadens moment i nybörjare/fortsättningsklass.
Alla kan vara med!
Kostnad 50 kr betalas på plats med swish.

Välkomna!
Vid frågor kontakta Tina på
tinatindo@gmail.com

Vandringspriser och nya kurser!

Är du nyfiken på vilka som tog hem vandringspriserna för 2018 så är respektive vandringspris sida nu uppdaterad.

Det finns någon ny kurs i vårens utbud samt fortfarande möjlighet att anmäla sig till flera av kurserna som startar nu i mars. All information hittar du på Kurs-sidan i menyn.

Klubbshop för medlemmar!

Det finns en klubbshop för Emmaboda BKs medlemmar som ni hittar länk till under menyn Medlemmar – Klubbshop – endast för medlemmar (samma lösenord som koden till grinden).