Månad: augusti 2016

Medlemsutveckling på Emmaboda Brukshundklubb

Emmaboda BK kommer att ha en träff med Carina från Studiefrämjandet angående EBKs framtida trivsel och medlemsutveckling.

Träffen är den 7/9 med sista anmälningsdag på onsdag, 31/8, och vi önskar att alla som är/vill engagera sig i klubbverksamheten kommer!

Låter det intressant? Hör då av er snarast, dock senast onsdag kväll, till Ulrika Adolfsson ulrika_adolfsson [at] yahoo.se för mer information.

VÄLKOMNA!

Agilitykurs grund- hinderinlärning

Vi går igenom alla förekommande hinder i agility och hur dessa lärs in både genom teori och praktik. Även lättare handling dvs hur man styr hunden runt bland hindren.

Kursdag: måndagar/onsdagar
Tillfällen: 6 ggr á 3 studietimmar
Förkunskaper: Grundkurs el motsvarande kunskaper
Kostnad: 600 kr + hinderavgift och ev. medlemsavgift

Instruktör: Ida Andersson
Anmälan till: vovomjau@hotmail.com

Agilitytävling klass 1 och 2

Den 24 september 2016 arrangerar Emmaboda BK en officiell agilitytävling för alla storlekar i klass 1 och 2.

Känner du att du vill/kan hjälpa till med något så hör av dig till Ida på agility [at] emmabodabk.se många uppgifter klara man även om man inte är kunnig på just agility 🙂

Mer information om tävlingen hittar ni här: Inbjudan_EmmabodaBk_24_september16 eller på hemsidan.

VÄLKOMNA!

Nya kurser utlagda

Nu finns både en agilitykurs och en rallylydnadskurs utlagda på hemsidan. Ni hittar dom under menyn Kurser

Gräsklippning m.m.

Gräset på klubben klipps idag, tisdag, mellan kl 17:00-20:00 och att vi kommer att samla ihop grässpillet på fredag eftermiddag kl 17:00-20:00!

Nu finns även en nybörjarkurs i Rallylydnad ute på hemsidan – välkomna!