Sugen att gå Allmänlydnadskurs?

Det finns några få platser kvar i Allmänlydnad fortsättningskursen som startar lördagen den 11/9 kl 10.00 .

För intresse kontakta : eva-britt.adolfsson@telia.com

Kallelse till årsmöte!

Emmaboda Brukshundklubb inbjuder samtliga medlemmar till årsmöte för 2020 i klubbstugan, torsdagen den 26 augusti 2021 klockan 19.00!

Årsredovisning för 2020 + dagordning hittar ni i bifogade filer.

Papperskopior kommer inte att finnas på mötet så därför var vänlig och skriv ut ditt ex.

I samband med årsmötet bjuder klubben på smörgåstårta. Därför vill vi ha en anmälan och om det finns någon allergi.
Anmäler dig gör du till : kassor@emmabodabk.se
Senast den 22 augusti vill vi ha din anmälan.

Varmt välkomna
Hälsar vi i styrelsen

dagordning årsmöte

Verksamhetsberättelse 2020 b

Lättade restriktioner från och med 2021-06-01

Hej

Som en följd av de nya och lättare restriktionerna kommer det från och med tisdagen den 1 juni vara tillåtet med träning och kurser på klubben. Träningsgrupper är välkomna att återuppta sin verksamhet och träningskompisar kan äntligen träffas på klubben.

Vi följer givetvis de rekommendationer som finns kvar och håller avstånd, visar hänsyn och är noga med hygienen. Observera att det fortfarande är max 8 personer som gäller inomhus! Vid utomhusaktiviteter är gränsen satt till 100 personer, men det ska vi n antagligen kunna klara oss på. (För att se mer vad som exakt gäller läs på SKKs hemsida: https://www.skk.se/sv/skk-och-covid-19/covid19-klubbverksamhet/ )

Tack för att ni hjälper klubben vara en del av lösningen och lycka till med träning och eventuella kurser!

Styrelsen genom Jerker Olin (ordförande)

Gräsklippning på klubben 2021!

Dags för gräsklippning på planen och runt klubbstugan. Ni som kan och vill hjälpa till med detta kan mejla svar med vilken eller vilka veckor som ni kan.

mejl: gison57@gmail.com

Tack på förhand Stugkommittén.